Bye Bye Borås...

Hello London!




Jag. Har. Tråkigt.

Nu är det officiellt, Åmål är Sveriges tråkigaste stad. Den suger liksom ut livslusten ur en. Ett internt skämt inom familjen är att man blir så trött av att komma till Åmål, det stämmer också. Jag är konstant trött här! Tur att vi åker imorgon...
Men det är så tråkigt här, ingenting att göra, tur att jag har en dator... Även om jag inte har så många att skriva till! Vem sitter vid en dator klockan 9 en fredagkväll... Eeee, jag!
Har ingen lust att göra någonting heller, vill bara sova. Vem går och lägger sig klockan 9 en fredagkväll? Eee, jag!
Nae, inte riktigt... Måste äta först, det får jag inte glömma! Ligger och väntar på att mamma och pappa ska komma med thaimaten!
Det är det jag ser fram emot! Vem ser fram emot en tråkig middag med sina föräldrar en fredagkväll? Eee, jag!
Ja, ni fattar!
Vill hem...
Nu ringde pappa och sa att dom snart var här. Lycka!
Ska ta och duka och göra det fint här...
Så kul har jag...

What is love...?

När man blir kär känns det som att man omvandlas, det är mycket som ändras. Prioriteringar, tankesätt och livsstil.
Vissa har sagt att det känns som om det går för fort och att det är farligt att träffas för ofta. Kan till viss del hålla med om det, om det skulle visa sig att det händer någonting. Det är klart att det är patetiskt att tänka sig ett helt liv ihop efter en vecka tillsammans.
Men att vara kär och ha någon att tänka på 24/7 är underbart, går inte att förklara...
Även om det alltid är broes before hoes (fast tvärt om, säger man sisters before misters? ) är det svårt nu... Ge mig en månad sen kanske jag tycker annorlunda. Jag vet att den första nykära episoden kommer avsvalna, been there, done that... Fast jag vill vara lite patetisk, vill alltid vara nykär och leva resten av livet tillsammans med dig... (spyattack hos vissa som läser?)


Just nu går denna låt på repeat.. Förklarar rätt bra hur jag känner...


Ikväll ska jag förbi Alex en sväng.
Imorgon åker jag till Varberg med Madde, sola<3!
Sen är det ju match, som kollas hos Alex. Blir en bra dag imorgon.
På fredag åker jag till Åmål och hälsar på mormor.
På lördag åker vi vidare till Sunne, jag ska på mitt första bröllop (om man borser från Johan Wilands som jag och Zerri crashade) Min kusin som ska gifta mig, vi har nog inte setts på 10 år, kan bli spännande.
Kommer hem på söndag kväll...
3 dagar...
Utan Alex...
Det är bra att inte träffas för ofta!
Bra med lite space ibland!
Verkligen skitbra, jättekul, fantastiskt..
Jag kommer dö...

Lycklig och förvånad

Jag mår väldigt bra just nu! Igår hade jag den bästa dagen på länge.
Klockan 05:45 flög jag upp ur sängen med ett leende på läpparna. Sista dagen... Sista dagen på sommarjobbet, sista dagen jag går upp i omänsklig tid på ett långt tag. Men jag var samtidigt lite vemodig, kommer sakna det. Det gör jag redan, saknar att inte få träffa Anna och Sandra på jobbet, snacka skit, snacka killar, klaga på hur trött jag är med Peter, stoppa i länkar i Raucal, tömma boxar... Fast det känns mest skönt!

När jag lämnade in brickan efter jobbet kände jag ett rus genom kroppen, ett underbart rus av frihet. Att inte ha hösten speciellt planerad, att inte veta vad som kommer hända de närmsta månaderna. Kändes helt fantastiskt.

Satte mig i bilen, vred om nyckeln och hörde första tonerna på Sjumilakliv, en låt jag älskat... Vred upp volymen och hade allsång ända tills systemet, gick in där, ingen kö alls, köpte lite cider.
Åkte hem, åt mat, la mig, somnade på 30 sekunder, sov två timmar innan det var dags att gå till Madde, kul förfest, vi drog ner till stan, in på trägårn, vidare till swing, träffade Alex, sov hos Alex, vaknade upp jämte Alex. Längesen jag kände mig så nöjd med en dag...


Vet ni vad? Jag tror jag är kär...

Äntligen

Förkylningen börjar släppa! Riktigt skönt, hoppas jag inte får tillbaka den genom att cykla till jobbet...? Men vad gör jag inte för lite mer sömn...? Sova<3
Jobbade idag igen, var skönt att vara tillbaka, även om jag inte hade nåt att göra de första timmarna. Jag klagar inte!
Folket börjar komma tillbaka från semestern, vilket betyder att jag snart har jobbat klart, 8 jobbdagar kvar plus kanske nån extra i helgen. Shit vad tiden går fort! Två månader sedan jag jobbade första dagen på extern rep. Nostalgi...

Ska nog ta och lägga mig rätt snart, imorgon händer det spännande saker...

I'll be back...;)

RSS 2.0