Min nya leksak


Can´t wait!


Vill ni inte veta, kolla INTE. Men vid 0.25, OMG!

Robyn<3

Grattis Nisse!


*trumvirvel*

God Natt


Sweet Dreams...

Zp serie?


Svar JA!
(får man ens lägga ut sånt här på bloggen...?)

Mer True Blood!

It's a true drug!
Det konstiga är att det inte är så bra, ändå måste jag kolla vidare.
Är dock kul när Eric (Skarsgård) pratar svenska. Händer nån gång ibland. Nästan ännu roligare när hans motspelare svarar på svenska. Låter inte okej! Så kul har jag haft idag!;)
Tog också en joggingtur på eftermiddags, sen lagade jag pannkakor! Mums!
Sen blev det med true blood!
Köpte även lite muggar och en tavla på tradera. Billigt och bra! Ska hämta dom imorgon... Köpte också säsong två av *trumvirvel* true blood... Även om jag troligtvis redan har kollat klart på säsongen när jag får boxen...
Men va fan, bra att ha!

Nu blir det lite veckorevyn innan jag somnar.
Vet att det har varit lite tråkigt med bilder på sista tiden! Så här kommer lite olika från mobilen som jag tagit den sista tiden!;)

Är vi inte lika?;)


Kollade på Ullared för ett tag sen, då var jag TVUNGEN o ta den bilder. OMG eller vad?

Gbg för några veckor sen=)

Man he's hot!

Time to bed!

lördag kväll, klockan är snart 22, börjar bli dags att dra till krogen snart. Eller i alla fall beställa taxi! Och vad gör jag? Ska lägga mig!;) Vad händer med världen? Konstigt men ändå helt underbart! Är helt slut!
Jobbade 05:45-16:15 och hade boxarna. Så är fullt upp hela tiden, eller blev en del dötid men hade ljudbok så klarade mig (lyssnar på Dan Brown, den förlorade symbolen. Läste den på engelska när den kom ut men kom på att jag nog skulle lyssna om den på svenska, en del svår naturvetenskap/historia som jag inte ens fattar på svenska)
Vaknade i alla fall redan vid 04:30 och tänkte att det inte var någon idé att somna om då. Så när jag kom hem från jobbet gick jag direkt ner till soffan och fortsatte med True Blood. Kollat 10 avsnitt på två dagar. Det låter inte så mycket, men varje avsnitt är mellan 50-55 minuter långa. Lyckades somna en stund så va tvungen o spola tillbaka en gång. Helt okej serie, inte gossip girl precis. Men helt okej, och nu när jag börjat måste jag kolla vidare. Även om den är skum. Kolla bara introt om ni inte sett det innan.

Tänkte bara whaaaat?



Vem väljer ni?

Men min favo-vampyr är ändå Edward...


Eller kommer någon igåg Spike?

Eller angel?

Man, there's some hot vampires out there!

Undra vad jag kommer drömma om i natt? När jag hade harry potter maraton drömde jag om Dumbledore och Snape. Nu blir det nog Bill eller Eric. I wish!

Fredag

J*vligt skönt att vara ledig. Det är just därför jag älskar att jobba tvåskift. Ledig varannan fredag! Underbart.. Sen att dagen kanske inte började lika underbart är en annan femma...
Kan kan tilläggas att jag var ute igår. Blev en drink för mycket! Eller två...
Men kul var det!
Nu vill jag bara lägga mig vid tvn och börja kolla på true blood! Men först måste Zerri komma och lämna bilen, jag köra hem henne, åka o handla lunchmat och Ben&Jerrys och sist men inte minst åka till friskis och få ett kvitto. Seeeen blir det tvn... Zerri skulle egentligen kommit och lämnat bilen redan men jag testade vår alkoholmätare och den visade 0,2 promille. Inte bra!

Ska jobba monsterpass imorgon. tänkte 6-18 men zerri börjar ju jobba 18 så då kan jag ju lika gärna hänga där lite. Så blir kanske 6-19. PengarPengarPengar... Och är faktiskt rätt skönt att ha en vit helg ibland. En vit vecka får vi väl vänta några helger med. Dagens I-landsproblem! Blev inga bilder tagna igår, så blir ett tråkinlägg till!

Londonresa bokad!

Jag och Zerri drar till London 23-24 november. Det blir verkligen en "shop til you drop" resa. Vi åker 10.50 på tisdagen, kommer till centrala london vid 13-tiden. Shoppar till 22.00 när primark stänger och åker till flygplatsen igen. Planet hem går 06.55 och vi är i Borås igen vid 11. Då blir det lite sömn tills jobbet börjar kl 15.00. Woho;)

-

Tänkte att nu är det dags att ta itu med träningen igen. Sen såg jag den här bilden och är inte lika sugen längre.
Eller vad tycker ni? Ska jag köra på?
Gå in här om ni vill ha lite mer bilder!

Ännu en helg som försvann

Att det alltid ska gå så fort när man är ledig. Men jobbar eftermiddag denna veckan och det är ju nästan som att vara ledig! I'm loving it!
Helgen då, var i Jönköping och firade Amina som fyllde 20 år! Congrats igen;) Mikka, Lillhagge, Malin och Amanda var också med och vi hade askalaskul!

Helgens bästa måste varit när jag och Mikka åker i bilen för att hämta Amina och vi pratar om förra helgen.
Mikka - " Det enda jag kommer ihåg klart från i lördags var taxiresan ner till X&Y, du satt där bak och vi hade en tjej som taxichafför"
Jag - " Men Mikka, jag åkte taxi med Madde, Cissi och Katta till X&Y.
Fick detta bekräftat av Madde och Cissi, blev lite osäker ett tag. Jag kanske var så full att jag inte minns taxiresan. Men när jag tänker efter så glömmer jag aldrig en Johan Karlsson-näsa! (taxichaffisen hade en sådan, vilket jag tydligen hade påpekat ett antal gånger, lutandes från baksätet)

Men åter till helgen nu då! När vi kom till Jönköping stannade vi på A6center och shoppade lite, jag köpte en klänning, en svart kjol, svarta strumpbyxor, örhängen och ett halsband. Riktigt nice! Vi åt tacos/pizza buffé (självklart hade dom en Sveba Dahlén-ugn.

Sen åkte vi till hotellet och chillade, jag lyckades somna och fick mig en liten powernap. Självklart fick jag och Mikka det största rummet så vi hade förfesten (tyvärr)
Efter "klüff", "jag har aldrig" och diverse danser överallt på rummet såg det inte ut som ett hotellrum längre. Golvet klibbigt av alkohol när Amina fick för sig att kasta lasso med mitt täcke rakt på bordet med all dricka. Som tur var var det mesta uppdrucket då!;) Kameran användes dåligt, så det kommer bara en egobild på mig!


När klockan var halv 12 gick vi de 100 meter som krävdes för att komma till Harrys och vi trippade före alla i kön eftersom vi var VIP!;) Massa folk överallt och skön musik på båda dansgolven! En riktigt bra kväll...
Inte riktigt lika bra morgon när Mikka som är lika speedad som en duracellkanin vaknar vid 6 och börjar städa. Men va fan, hotellfrukost vid 9 och sen åkte vi tillbaka mot Borås vid 11. Jag hade förhoppningen att vi skulle stanna vid IKEA en snabbis men lyckades köra fel väg så vi sket i det.

När jag kom hem gick jag och Madde ut på en promenad i en timma och skvallrade om allt som hänt.
Sen la jag mig framför tvn och satte på OC. 8 avsnitt senare var jag klar med säsong 4. Gråter som ett barn varje gång! Men det slutar väl hyffsat bra...

Nu måste jag dock ha en ny serie att kolla på. Därför beställde jag hem säsong 1 av True Blood. Nån som tycker den är bra?

Ska väl lägga mig rätt snart, 5 timmars sömn räcker inte riktigt.

Dagens sällskap

Tror hon börjar tröttna...


Inget jobb idag...

Sov kasst inatt också = vaknade med huvudvärk. Hoppas det inte ska fortsätta så här lite, har inte tid=/ Tid=Jobb=Pengar=Klad Sara...
Men tänkte gå ut o gå/jogga ikväll så jag blir trött och inte lägga mig för tidigt. Måste prova lite nya saker... Kanske tar fram Barn och ungdomspsykologiboken och läser lite om Piaget. DÅ borde jag bli trött efter någon sekund.
Ska snart ner och skriva på kontraktet på lägenheten. Blir intressant att se hur den nyvarande ägaren ser ut! Kanske lyckas ta ett smygkort och kan visa er i bloggen...

Kollade på halva Harry potter och halvblodsprinsen innan, sen la DVDn av och började krångla. Är ju typiskt... Måste till Mediamarkt och köpa en ny!
Började kolla på extramaterialet istället. Riktigt bra! J.K Rowling är helt otrolig...
Tom Felton är rätt het;)


Nepp, dags att sminka mig. Att gå utan smink är en bad idea för tillfället!


Tribute to Zerina

Eftersom Zerri inte fick vara med på någon collagebild från sommaren 2010 (jaa, hon påpekade det:P) så fick jag göra ett eget collage till henne!;)

WAR

Blev ingen sömn, blev gossip girl isället. Ännu ett bra avsnitt!

Konstig natt...

Var dödstrött redan vid 21.00 igår (var iofs trött hela dagen), så jag gick och la mig. Jag somnade nog runt 22-tiden men vaknade 23.30 av den konstigaste dröm jag drömt. Efter det somnade jag inte om. Gick upp vid halv 2 och åt lite, tänkte att jag skulle må bättre av det, vid 3 tog jag första huvudvärkstabletten och tänkte, nu somnar jag. Vid 5 lyckades jag faktiskt somna om, tills klockan ringde 45 minuter senare. Var som en vrak när jag gick upp och förstod snabbt att jag inte skulle kunna vara superkvinnan på system idag.  Så blir inget jobb idag. Känner mig fortfarande helt skakis, så ska jag lägga mig i sängen igen om en stund.

Nu till drömmen.
Jag, Mikka, Zerri, Madde, Cissi, Amina och Anna var i Danmark och skulle köpa sprit, vi åkte ner med våra Nissan Micras och hade tävling om vem som skulle komma först ner, vet inte vem som vann. När vi kom ner åkte vi till ett varuhus och jag köpte en cider, där börjar det konstiga i drömmen. EN cider?
När vi ska åka hem igen körde mikka in i min bil från sidan, lämnar stora vita bucklor efter sig men vägrar att ta ansvar för det, det var inte hennes bil som gjorde det. Jag börjar gråta och Zerri sätter mig i bilen och vi åker iväg. Jag kommer på att jag kan hämta min cykel som jag ställt vid en lekplats. Vi åker dit och ser att den är helt sönderslagen, jag börjar åter igen gråta när Dumbledore kommer fram och säger att han kan laga både bilen och cykeln. Jag slutar att gråta och blir glad igen. Då blir det plötsligt mörkt omkring oss och Snape kommer glidandes med trollstaven framme. Han Avada Kedavrar Dumbledore som faller till marken och vänder sig mot mig och "crucioar" (torterar) mig. Sen vaknar jag helt genomsvettig. Är farligt att lyssna på Harry Potter på jobbet=/
Efter det kunde jag inte somna om. Inte för att jag är rädd för snape (Har man läst böckerna så vet man varför)

Nu bultar huvudet, så blir dags för sängen...

Hm...?



Har sålt min lilla dator nu, köpte ju en ny på mediamarkt för 1800 kr. Så blev rätt nöjd när jag sålde denna 2 år gamla dator för 1200 kr... Kan ju tilläggas att den är skitseg, dålig batteritid, 8 gb minne osv.
Fast det skrev jag ju inte riktigt i annonsen;) HAHA! In your face!!!

Collage


Använde mig av detta program för att göra ett sommarcollage att ha som skivbordsgbakgrund. Blev helt okej...
Hade en helt underbar sommar! Tack alla inblandade!

...

MORGAN OCH OLA-CONNY såg jag på Gekås. Fick inte med dom på något kort och var för feg för att gå fram och fråga. Men morgan såg soft ut..;) Och hjälpte Ola-conny att flytta en vagn när han kom med sina brödlådor...

Har köpt lägenhet nu! Eller ska skriva kontrakt på onsdag. En tvåa på Sjöbo! Så nu blir jag en liten sjöbotattare!;)
Vågar inte visa några bilder på lägenheten än, det kommer när den är klar! Den ser riktigt illa ut... Hemska tapeter, slitet golv, ännu hemskare soffgrupper och massa VHS-filmer i hyllorna, smutsig disk i skåpen. Jag tänkte först att det var ett dödsbo, att någon gammal gubbe hade dött och därför säljs den. Men det visar sig att det är en 20-25 årig kille med katt som ska flytta till andra sidan stan! Haha... Kattmänniskor...;)

Men den har potential att bli riktigt fin, jag tänker ha fondvägg i både sovrummet och vardagsrummet, ljudblå med vita väggar i sovrummet, en vit dubbelsäng med snygg sängram, lite shabby chic stuk med inredningen.
I vardagsrummet blir den en mörkröd fondvägg mot ljusglå väggar, svart 42 tums tv, svart divansoffa och mitt träskrivbord med matchande vitrinskåp och skrivbordslåda.

Det bästa med lägenheten måste ändå vara att jag har en walk in closet. Inte överdrivet stor, men borde få plats med det mesta av mina kläder, skor och accessoarer.


Nåt sånt, nja, den är nog liiiite större tror jag faktiskt... "hmm"

Imorn blir det X&Y som vanligt. Med eliten...;)
Här kommer bilder på de senaste äventyren!


Min födelsedag


Hotellövernattning + Trädgårn i Göteborg.

(bilden blir större om du klickar på den)

Kändistätt på Gekås

Var på Gekås med Zerri idag, blev 1200 kr fattigare med en snyggare lägenhet rikare. Köpte inget speciellt roligt, diskmedel, moppset, handdukar, glas, sax, nu förstår kanske...?

Nu kom pappa med thai-maten... Forstätter sen! Då avslöjar jag vilka kändisar jag såg.. Stay Tuned!

RSS 2.0