Happy

Läste Elins blogg och blev kände att jag var tvungen att blogga lite! "Hatar folk som aldrig uppdaterar sina bloggar, sånt kan jag störa mig på."

Haha, så nu kommer ett skitinlägg bara för det!

Sitter hemma och gör inte så mycket! Funderar på att uppdatera min vägg inte. Beställde nyligen 100 nya kort som ska upp, eller ja, inte alla! Men vissa! Får se om jag orkar. Isåfall kommer bild på det sen!

Helgen har varit heeelt perfekt! Eller ja, hela veckan har varit bra! Men torsdag-lördag slår inte mycket här i livet!
Först klubb pank i torsdags. Tiden gick jäkligt fort, kul hela tiden! Och efteråt... He...


I lördags var jag i Göteborg med Madde, först hos hennes syster på inflyttningsfest. Mycket trevligt och skitgod mat! Sen åkte vi taxi in till Centrum och gick in på trädgårn! Till skillnad från Borås motsvarighet var det klass, stil och rent. Skitbra musik hela kvällen. Vi träffade Alex, Jesper och Jens där och när klockan blev för mycket så kom Zerri hela vägen från Borås och hämtade oss!<3
Snell Hest...

Madde och Paddan

Nu ska jag kolla Simpsons!<3 Ny säsong! Wohoo...

Varför ska man bry sig om fotboll...?

En dag som denna funderar jag allvarlig på att överväga detta! Jag fattar ingenting! Hur kan Elfsborg spela så jävla dåligt?
Hoppas dom skäms nu.
Hoppas dom blir piskade i duschen.
Hoppas deras barn blir kidnappade.
Hoppas deras fruar sexvägrar.
Hoppas Haglund sparkas.



Det sista är väl att ta i lite, men helt ärligt? Han måste fan visa att han klarar av att sköta ett topplag! Då spelar man inte med samma 11 spelare alla matchen, byter ut när någon blir skadad! Det funkar inte så! Se på Keene, kan spelar sällan en bra match, visst han springer och springer. Sen blir han skadad, Jawo får komma in, spelar bäst på plan. Keene blir frisk, Jawo får sitta på bänken och göra inhopp. Det funkar inte så!!!
Det värsta är att spelarna har så jävla bra självförtroende. De så kallat "tror sig"...
Festar på helgerna, fikar på dagarna, lallar runt på stan.
När ska de växa upp?

Jag blir som sagt sur...
Därför ska jag för första någen på väldigt länge skita i att gå på en hemmamatch! Jag tänker fan inte betala 100 kr för att bli förutmjukad genom att sitta på Borås Arena och frysa och se på skitfotboll...
Jag ska sitta hemma (hos Madde) och skratta åt folk som reser sig och går efter 10 minuter. För jag är helt övertygad över att vi förlorar på torsdag. Ska nog till och med satsa pengar på det.
Kommer sluta med att vi vinner med 7-0, Johan Karlsson gör årets mål och springer fran till platsen jag hade suttit på och pussar personen i fråga som tagit min plats på kinden...
Hehe...

Nu ska jag sova snart tänkte jag! Börjar bli lite förkyld! Jobbat idag, massa söta ungar som snorat ner mig, nyst på mig och spillt bakterier... Älskar mitt jobb!;)
Nee, alla var så söta så! Inte mycket som går upp emot att få hålla en skrattande liten tjej som ler med hela ansiktet...
Hade väl varit att hålla om en varm och mysig Alex då...
Som skrattar när jag blåser honom på halsen och andas i hans öra...
Då blir han precis som ett litet barn!

Öronsnibb<3

Imorgon blir en bra dag!:D Först Photoshoot med Mikka<3. Sen lite häng med Zerri och kanske Gossip Girl med Madde. Efter det till Alex och kolla film, äta mat o myyyyysa tills vi somnar!
Jag älskar mitt liv just nu!


16:08

Lyssnar jag på Lars Winnerbäcks nya album för första gången.
Det skrivs historia mina vänner...
Det skrivs historia...

Schleten

Borde gå ut i solen en stund, man vet ju inte när den kommer tillbaka! Igår när jag cyklade till stan slog det mig, hösten är här... Det var verkligen iskallt att cykla! Hade behövt halsduk, vantar och mössa! När jag insåg det var det ännu roligare att träffa Mikka och planera resa! Om 23 dagar åker vi... DET är sjukt! Kan inte ens förstå det...

När jag frukostat (och fikat) med Mikka cyklade jag hem och sov några timmar. Sen var det dags att gå till Zerri och börja förfesta. Vi drog till X&Y och hade skitkul! I alla fall jag...
Lite bilder från igår...



Blev en del alkohol och det känns idag! Men man lever bara en gång!;) Och det var verkligen värt det! Klubb Pank is tha shit... Gratis inträde och drinkar för 30 kr... Det kan bara gå på ett sätt då; Bra!

Nu ska jag väl försöka ta och göra något nyttigt... Typ städa eller nåt!

Ikväll ska jag till Alex! Längtar...
Blir film, god mat och mys...
Imorgon är årets viktigaste tillställning!
ELFSBORGSDAGEN!



Haha, jag är sjuk!
(förlåt Madde, jagvar tvungen!)

Saknar


Mest test

Så ska man börja mobilblogga då kanske! Har ju ny mobil, eller ny och ny! En P1i är det i alla fall... Idag var jag på friskis för första gången sen sommaren började, kände mig tjock! Så nu är det dags... Årskort blev det! Så varje jag jag inte tränar har jag slösat 6 kr! Illa, så nu kommer jag vara där varje dag! 6 kr kan man inte slösa hur som helst! Nae, dags för mig att sova! Saknar Alex massor... Tomt här!:(.

RSS 2.0