Sälen 21 nov-28 nov


Hoppas ni "vanliga" människor har kul utan mig.
Hehe...



Stress

Jobbar hela tiden känns det som! Tungt nu men kommer vara jävligt skönt sen när lönen kommer i december. Har jag tur (?) kommer jag kunna jobba ända till skolan börjar! DÅ blir det att köpa bil. Hatar att åka buss, då cyklar jag 10000 gånger hellre i ösregn till Ericsson. Men varm bil är ju bäst... Vi får se, vi får se.

På lördag åker jag, bästis Zerri, älskling Alex, hmm Jesper och Fidde till Sälen! Ska bli underbart att komma bort!:D Skiiiiidor!
Hoppas bara det finns snö! Annars blir det att ta bilen till Trysil! Fungerar också! Blir det massa tid över kommer den läggas på att umgås med Zerri. Kolla serier o sånt! Killarna får dra nånstans!;) Girlpower!
Längtar..
Nu ska jag äta pannkaka och sen packa lite inför imorn.
Upp tidigt och jobba!=/ Men har ljudbok+musik.


Måndag

Stressig dag idag! Vaknade 09:15 av sms om jobb. 10 minuter senare slängde jag mig på cykeln och trampade till Ericsson. 30 minuter senare vad jag där och började jobba. Jobbade på Modem där jag var förra sommaren, kul att vara tillbaka men nästan alla "roliga" moment har blivit maskinstyrda så fick stå i packen. Tänk er att vika pizzakartonger, stoppa lite grejer i lådan och sen stänga, klistra på en lapp och stapla på högar. Det gjode jag i 6 timmar. Men det är underbart när man vet att man får ungefär 150 kr i timman för det.
Ska jobba imorgon också, 7-15.30. Så ännu mer pengar och ännu mindre sömn. Tar hellre pengar!
Med tanke på pengar, sålde massa (skit) på tradera idag, eller auktionerna tog slut idag.
Blev rätt nöjd.


12 av sakerna är klänningar som jag aldrig kommer använda, den sista grejen är min gamla digitalkamera. Fick över 600 kr för den. Riktigt nöjd!

Så idag har varit en bra dag!
Nu ska jag träffa Alex!<3

Bilder säger mer än ord...


Måste säga att det blev en väldigt lyckad kväll! Hade roligt, mycket snällt folk, alla verkade trivas och det dracks i lagom mängder. För vissa. Nämner inga namn. *hostSarahost*
Kom i säng vid 12 och vaknade vid 9. Mådde som jag förtjänade. Börjar återställas nu!
Tycker synd om Alex som aldrig fick gå på X&Y i sin fina outfit bara. Ledsen baby!




Ja, videoblogg igen! Vad säger man...?
Slippar nog att säga någonting!
Diggar Maddes kommentar.
Men självklart tar jag illa upp!
INGEN talar illa om Johan K...

Sängen väntar...

Helt sjukt egentligen, men har inte sovit i min egna säng på mer än en månad. Blir lite nervös! Kommer jag kunna sova gott i natt? Det gör jag säkert... Men känns skumt. Och väldigt ensamt.
Men vem sover inte gott i en Elfsborgssäng?
Nu blev jag plötsligt väldigt trött...

Imorgon måste jag upp rätt tidigt (8.00) och ska köra mamma och pappa till Landvetter. Sen åker jag och Mikka vidare till IKEA och sen shopping i Göteborg. Planerar inte att köpa någonting, men det brukar ju inte fungera så bra! Jag återkommer! På kvällen blir det Klubb Pank för mig och Zerri!

Natti Natt...

Just de!!! Hittade denna bilden, OMG va blond jag var! Helt sinnes... What was I thinking? Och så blek också... Ser nästan ut som en peruk. Illa, illa...

Alice the Cameleon

Det är rätt roligt, när jag (eller någon annan i familjen) är ute vill Alice alltid vara med och övervaka det hela. Fast hon vill inte att vi ska veta om det. Därför går hon runt och låtsas att hon inte syns. Men eftersom hon är en 5 kg stor katt blir det lite svårt...


.                                                             


Fu**, she found me...

Idag har jag varit duktig...

Vaknade lite halvt när Alex åkte till jobbet, men somnade snabbt om. Vaknade igen vid halv 10. Underbart!
Sen kollade jag klart på Gossip Girl (säger bara OMFG) och började laga lite mat. Blev det klassiska; hamburgare med klyftpotatis. Väldigt gott..
Sen körde Alex hem mig och jag saknar honom redan. Eftersom han har dum dubbelträning ikväll så kommer vi inte ses förrän imorgon... Hur ska jag klara mig?
Hittade förresten den försvunna tremånaders presenten som jag egentligen skulle gett honom i söndags. Men eftersom den var spårlöst försvunnen gick inte det så bra. Hittade den i en mössa på hans hatthylla. Hur hamnaden den där kan man fråga sig...
Fylla+gömma present = inte bra

Han har en likadan.

Snart ska jag gå till Zerri! Väldigt längesen vi hade one on one tid!

Just det ja, enligt rubiken hade jag varit duktig också...
See for yourselves...



Då var det lördag igen...

Självklart ska vi ut! Ska bli grymt kul att få träffa alla igen, dricka lite, dansa... I like!
Sitter hemma nu, känns som om det var ett tag sedan jag var hemma en längre period. Nu är det nån timma innan jag ska vidare. Men jag klagar inte, tvärt om! Det är skönt att ha mycket att göra (så länge det är roliga saker).
Förhoppningsvis ska jag jobba lite nästa vecka. Antingen Ericsson eller på förskolan. Hade föredragit Ericsson. Pengar är alltid pengar...

Om två veckor åker jag till fjällen! Shit vad jag längtar... Åka skidor är livet!

Här är förresten ett klipp på när Maria åker i Åre. Eller ja, glider!
Till hennes försvar var det en rätt brant skogsbacke med rätt snäva svängar!;)

Nu ska jag duscha och packa inför kvällen! Bilder kommer garanterat imorgon!

<3

Kärlek! och att få det av nån man älskar, det måste vara kärlek upphöjt i två!

Dag 23. Drygt 24 timmar kvar...

... Tills vi landar i Sverige. Kalla, underbara, tysta och fina Sverige.
Ska bli skönt att komma hem!
Vi ska nog lägga oss snart, klockan är inställd på 06.10 imorgon bitti.

Fick min sol idag ändå, mellan regnskurarna var det riktigt fint väder.

Kommer nog inte uppdatera bloggen på ett tag nu. Har bättre saker för mig!;)

Tills dess,

you know you love me
XOXO

Dag 23. The last day

Och shälvklart regnar det. Efter frukost var det lite mulet, solen tar ju ändå tänkte jag och tog på mig bikinin och gick och la mig i solstolen. Kan inte säga att det var varmt, men rätt behagligt. Sen kände jag första regndroppen. Efter tre veckor här har jag lärt mig att känner man en regndroppe är det bäst att springa. För sen går det fort. Och det gjorde det.
Hann komma in på rummet innan det ösregnade för fullt. Nu sitter jag här i sängen och blickar ut... Börjar avta, så gör snart ett nytt försök. Det är rätt bra här, vädret ändras snabbt... Om 5 minuter kanske det är strålande solsken och inte ett moln på himmeln. (Önsketänkande)

Vill helst inte spendera sista dagen i Thailand på hotellrummet...
Så håll tummarna!
Jag återkommer...

Dag 22. Förändringarnas dag.

Eller inte...
Jag bestämde mig för att något måste jag göra med håret här nere i Thailand. Fixa till det lite. Har länge tänkt på hårförlängningar men vet inte om jag orkar med längre hår. Och så gör det säkert ont... Så de sket sig.
Bestämde mig för att göra en lättpermanet. Och det visade sig att de la stor betoning på lätt. Se själva. De berömda FÖRE och EFTER bilderna...

Före                                                                    Efter


Så en bild så ni ser att jag verkligen gjorde det , kan va svårt att tro annars...

Jättefint tyckte hon som gjorde de. Fu** you tänkte jag.
Är inte det minsta nöjd och tänker inte betala för någon jag inte fått. Så hon ville att jag skulle komma tillbaka imorgon och göra om det. Men tror jag skippar det.. Litar inte riktigt på att det skulle bli bättre bara för att man gör det en gång till. Bara håret som tar skada ännu mer.

Annars har vi ägnat dagen åt att sola och bada, imorgon är sista dagen innan hemresan på onsdag morgon. Kl. 07.05 kommer bussen och hämtar oss så det kommer bli en låååång dag. runt midnatt är jag nog tillbaka i Borås.

Ska faktiskt bli skönt att komma hem. Har mycket att se fram emot!
Träffa Alex, familj och vänner. Festa och ha kul. Sen åker jag till Sälen om några veckor. Tror vintern kommer gå rätt fort.
Därför måste vi ta det lungt imorgon också. Ska försöka att inte bränna mig, inte snyggt att flagna...


Dag 21. Today's the day

Ingen speciell dag egentligen, inte här nere i alla fall.
Men idag är det match. Årets match, decenniets match. Vet inte hur långt i tiden vi får gå tillbaka för att hitta en mer spännande match.
Även om det inte handlar om Elfsborg är jag nervös. Jag är HELT ÄRLIG när jag skriver att jag är glad över att det inte handlar om Elfsborg. För det hade jag aldrig klarat. Hade inte kunnat kolla på en guldmatch där mitt lag kan vinna SM-guld på en dåligt dator. När man inte vet om anslutningen kommer hålla, datorn zpa, batteriet tar slut. Ja ni fattar...
Hade vi spelat guldmatch idag hade denna resan inte varit lika rolig. Guldmatcher ska upplevas på plats, med ordentlig uppladdning och STOR fest efteråt.
Inte i Thailand.

Jag vet inte vem jag vill ska vinna, tänker inte uttala mig om detta. Men IFK är alltid IFK... Bor man i Borås så måste man enligt stadslagen ogilla IFK. Men AIK då? Stockholmslag. Råttor. Väldigt (O)allsvenska.
Fy fan vilket match. Jag hade nästan velat vara där. Två lag med bättre klackar får man leta efter. Jag minns när jag och Mikka åkte till Göteborg för att se Häcken (eller var det Örgryte?) möta AIK. Vi stod i AIK-klacken. Jävlar vilken stämning. Kan fortfarande komma på mig själv med att nynna på "allmäna idrottsklubben AIK..." Och det här var 3-4 år sedan.

Jag lider med alla supporters en dag som denna. Om bara några timmar är Allsvenskan 2009 över. Ännu vet vi inte vem som vinner. Men vi vet i alla fall en som åker ut. Bye Bye Bajen...

Nu är det snart några månader av väntan innan försäsongen börjar. Jag vet att jag kommer sittar där och frysa. Jag längtar faktiskt lite. Jag gillar försäsongen. Att slitta på en iskall Borås Arena och diskutera framtiden är speciellt...

Just det, Elfsborg spelar ju idag. Så mycket bryr jag mig om det...
USCH
Ni ska få skämmas ett tag till innan jag respekterar er igen.
Och jag har inte ens sett de senaste matcherna.
Madde! Ser vi "någon" eller "några" speciella ute framöver vet du vad som väntar! Vi har planerat detta...

RSS 2.0