Fredag

Det är någonting med fredagar. Trots att jag har varit "ledig" i stort sett hela veckan så känns fredag ändå speciell.
Sitter i skolan nu. Äter min medhavda smörgås och dricker mig egengjorta smoothie. Jobbigt att vara en fattig student. Eller inte!:P

Var på Lager 157 igår ja, Blev en del köpt, För 130 kr fick jag två jackor (ord.pris 1900 kr + 1500 kr), leggings, strumpbyxor, mössa och ett midjeskärp. Rätt okej!;) Plus att dom bjöd på te och kanelbulle (degig som fan).

Jag är bra på att köpa grejer på rea!;)


Tråkigt nog har jag inte med min kamerasladd till skolan, annars kunde jag visa bilder på allt jag köpt. Får väl bli ett senare inlägg...


Efter skolan ska jag upp till stallet och sedan kanske spendera lite tid med Madde. Förhoppningsvis drar vi och tränar en sväng!


Dags att läsa lite "lärande och låtsaslek", snart en tre timmars föreläsning angående det. Visst låter det kul!?


Off to Lager 157

Ska iväg till Gällstad och Lager 157 m.m. Shoppa=)
Det är livet...
Så såg de ut sist jag var där, eller för två gånger sen, blev fotograferad och upplagd på hemsidan!;)



Vart och klippt mig idag också, kortare och uppklippt. Gillade mitt långa hår men det var så platt och slitet. Så var dags! Kanske kan ta något kort sen så får världen se...

Redan bloggtorka... 

Denna video får avsluta kvällen...



Gillar verkligen "clockwork orange" stuket på videon. Grymt snyggt med killar som har smink! Att han och kören kan sjunga gör det ju inte sämre!
Har gått på repeat hela kvällen!

En helt vanlig onsdag

Ja, då var man hemma efter förmiddadagens påfrestande aktiviteter. Seminarieträff mellan 08.30-10.00 och sedan var skoldagen slut. Cyklade upp till biblioteket för att läsa en tidning, eller rättare sagt en artikel i en tidning.
Handlade om Björn.
Inte djuret, utan människan.
Inte Borg, utan Gustavsson.
Inte Gustavsson som i dynamit-Harry
Utan om Björn "guldlock, rådjursögon, what is love" Gustavsson. 
Artikeln var faktiskt rätt bra, troligtivs inte så pass bra att jag ska gå och köpa tidningen dock. Men bra skrivet, ärligt, rättfram och sant. Fina bilder också, han är grymt snygg den där Björn...


Jaa, sen var det bara att cykla hem igen. Började få ont i knät igen, inte bra för träningen. Men eftersom det var för sent att avboka cyklade jag vidare till friskis men på vägen började de göra ännu mer ont. Så bestämde mig för att skippa cirkelgympasset och gå upp till gymmet och träna armar, mage och rygg. Gick bra, cyklade hem och nu sitter jag här... Har ännu ondare i knät men förhoppningsvis släpper det snart. Kanske får slå syster Maria en signal. (både riktig syster och min syster)
Ska upp till stallet i eftermiddag och rida lilla Robban... Så här ser han ut... Visst är han fin i sin lilla kroppsstrumpa?



Passade på och ta bild på dagens outfit också, sett att många bloggare gör det. Jag kan ju inte vara sämre!?
Piké från Fred Perry
Jeans från H&M
That's it...

Angående Johan Karlsson, jämte mig, så är han inte min man eller nåt, han sitter bara där på väggen... Hur många har inte en megasize-Johan Karlsson på väggen? Kanske bara en... Troligtvis bara en... Förhoppningsvis bara en...

Rubrik

Jag är helt begeistrad. Kolla bara min statistik! Tänk att jag, som bara är 20 år gammal får ha statistik som ser ut så här! Det är helt otroligt.



På en dag har mina besökare ökat med 340 %! (nu var de ett tag sedan jag gick ut natur, så lita inte på att det stämmer)
Tänk om en vecka, en månad, ett år. Jag kommer ha den största bloggen i världen...

Trycket stiger, jag som tog det här med att ha blogg lite oseriöst. Någonting jag kommer skriva på ibland, nåt inlägg om dagen så där. Shit, kanske inte pallar trycket längre... Vi får se hur länge jag klarar av det.

Vilka är ni som läser? Lämna kommentarer! 

I tidigare inlägg skrev jag och hoppades på att jag inte skulle ha träningsverk imorgon, känns rätt kört redan. De meter jag har transporterat mig sen jag kom hem känns... Fått ont i knät också, smörjt in med orudis, hoppas det hjälper.
Alice rullar som en galning på mattan nu, dags att ge henne lite uppmärksamhet...

XOXO
Sara


Nej, Alice är inte tjock, hon har kraftig benstomme...
 

Is, is, livsfarliga is...

Idag har jag och Mikka varit ute och gått, gått och gått... Var faktiskt ute i 3 timmar, kolla bilden så ser du ungefärliga sträckan... Vi skulle gått runt på kype bara med där var det ju lite isigt. Så vi tog lilla turen runt Sjöbo istället... Hoppas jag inte har träningvärk imorgon, ska ju på cirkelgym... Men isåfall är det bara att bita ihop! Tur att det inte är Mr. Hottie som håller i passet.

Efter lunchen har jag suttit och försökt att skriva på min sammanfattning till seminarieträffen imorgon men det har dock inte gått så bra. Finns ju roligare saker att göra, kolla på Ally Mcbeal, fixa bloggen (har inte lyckats så bra men), titta ut, klappa Alice (vår katt), byta strumpor... Ja, du ser, i princip allt är roligare att göra än att skriva en sammanfattning till seminareträffen imorgon. Men efter de här inlägget ska jag nog fortsätta... Nog... Usch då, sen är det ju handboll ikväll också, och Andra avenyn. Fan, det där noget får ja ta bort. Efter det här inlägget SKA jag fortsätta.




Bloggens namn...

Måste kanske kommentera bloggens namn. Usch...
Kommer jag på något bättre så skapar jag en ny blogg och kopierar alla inlägg. Alla och alla, det enda jag skrivit!;)
Är inte alls nöjd med namnen som sagt, stilsara.
Har jag någon stil? Nae, faktiskt inte... Jag köper det som är billigt och snyggt.
Men stil? Nej, för mig är stil något helt annat...

Första blogginlägget

Jag började fundera på att skaffa en blogg redan i lördags. Då gick jag runt hela dagen och tänkte på blogginlägg, kom på en hel del saker att ta med, massor av bra och roliga händelser som skulle skrivas ner. Nu kommer jag självklart inte ihåg någonting. Får börja ha med mig ett anteckningblock och skriva ner alla kommande blogginlägg så att jag har någonting att skriva om. Annars kommer denna blogg nog dö ut lika fort som den kom till.

Jaha, vad har man en blogg till då?
Jag läser faktiskt en hel del bloggar, både kompisars och människor som jag aldrig träffat. Är rätt kul att se vad som händer med folket.
Ja vet, får ta och skriva en lista på bloggarna jag läser. Man måste ju ha listor när man bloggar! Snyggaste killarna, bästa krogarna, favoritmusik osv. Jaja, det får bli senare inlägg.
Nu är faktiskt klockan över 22, folk som känner mig vet att det är dags att sova. Så rolig är jag... Med mig till sängen tar jag "Miljöer för lärande". Visst låter det spännande?

Haha, läser man mitt inlägg låter jag som en tråkig bokmal, men så är det faktiskt inte. Ni får väl fortsätta läsa bloggen så får ni se...

Just de, man ska väl skriva vad man har gjort idag också...

Har varit på friskis och tränat, cirkelgym, var faktiskt riktigt kul och jag blev grymt trött. Han som höll passet är riktigt snygg... Så nu har jag bokat in cirkelgym både onsdag och torsdag. Är det etiskt riktigt att träna bara för att det finns så många snyggingar på gymmet? Vet vet... Och vem bryr sig egentligen? Jag är nöjd bara jag får svettas lite samtidigt som jag har snygga välsvarvade killar att kolla på.

Har också färgat håret hos Zerri idag, kommer nog bilder på det någon gång. Zerri har faktiskt också skaffat en blogg. Vi gör rätt mycket ihop jag och hon. Köper samma kläder, pluggar till samma yrke (nästan) och nu skaffat blogg ihop. Vi lever för varandra...

Så, dags att sova...

OXOX

Sara



RSS 2.0